Pages

donderdag 12 juni 2014

Be - au - ti - full life!

Zo, van het blogs schrijven komt niet heel erg veel terecht! Maar dan merken jullie wel weer dat ik het heel gezellig heb. Ik ben net terug van een weekend in Nederland, want zoals veel mensen weten gaan wij met Pinksteren altijd naar Buitenkunst! Het was super leuk, en ook heerlijk weer weer. Op dit moment zit ik net weer even binnen, want ik kreeg het toch een beetje te warm! Het is ongeveer 26 graden en ik lag lekker op een groen grasveld in de buurt. Heb het laatste boek van Divergent uitgelezen, dus als iemand nog tips heeft voor mij, of een lading e-books. Je bent bij mij aan het goede adres!

In het weekend kwam er eindelijk weer iemand langs bij mij in Parijs, Marieke! Super gezellig en we hadden het weer zeker niet tegen, natuurlijk weer naar alle toeristische trekpleisters. En ook eindelijk de eiffeltoren beklommen! 668 treden, en jullie kunnen natuurlijk wel raden wie er voorop liep. Ik natuurlijk! Met 5 trappen voorsprong was ik toch net uitgehijgd toen zij ook boven kwamen. In de avond zagen we de oude gastouders van Marieke, uit Braziliƫ, Waar we lekker mee uit eten gingen. Mjammjam! Helaas, werd ik toen ik thuis kwam opeens ontzettend ziekjes, ziek, zwak en misselijk en hele nacht niet geslapen. Hierdoor kon ik niet meer mee de tweede dag, gelukkig was het na twee dagen ook alweer over! Daar was ik ook wel weer blij om.

Het weekend erna was het ook alweer prachtig weer, dus gingen we lekker picknicken met al de meiden.  Flesjes wijn, chipjes, stokbrood. En onze lieve julia had natuurlijk weer lekker fancy aardbeien met chocolade gemaakt en appelflappen. Cammie en Ana en Emily kwamen er ook nog lekker bij, en vooral Cammie was behoorlijk onder de indruk van de Appelflappen. Daarna ben ik even met Julia mee geweest naar haar flatje, en toen door naar een hele leuke straat met heel veel restaurantjes en winkeltjes! ( helaas, ik ben de naam van deze straat vergeten, kom ik later wel op terug ) Daar hebben we lekker een wrap gegeten, en een cocktail gedronken! Jumm! Daarna wisten we niet zeker wat we zouden gaan doen, waardoor we uiteindelijk miauwend op de straat belanden en toch maar naar huis gingen.

Het afgelopen weekend was het tijd om dan eindelijk weer naar Nederland te gaan, want... PINKSTEREN! BUITENKUNST! FEEST! 
Even lekker weg van Parijs, er normaal uitzien en schoenen aan, en lekker naar de camping. Ik kwam al vroeg aan in Amsterdam, Noortje was helaas nog niet vrij. Dit gaf mij de tijd om even naar de schoonheidsspeccialiste te gaan en daarna nog lekker te relaxen bij Bagels & Beans. Waar ze toch echt de heerlijkste shakes en bagels en toetjes hebben! Toen ik op station Amsterdam, samen met mijn twee mega grote koffers aankwam lopen, waren we superblij!! Natuurlijk lekker koffie gedronken, en toen kreeg ik een heel leuk cadeautje wat ik al heel lang wou! Nou, toen hop! de trein in naar Assen, waar Papa ons gelukkig kwam halen, want had al spierpijn van het tillen van mijn grote koffer. Op de auto in en onderweg naar Buitenkunst, natuurlijk waren we de weg kwijt onderweg maar we kwamen aan in buitenkunst en hadden niet te veel vertraging. De tenten waren, voor de verandering, al opgezet voor wij er waren dus konden we gelijk even een biertje drinken met zijn allen! Het was weer een weekend vol workshops! Ik heb als eerst bewegend theater gedaan, hierbij moest je op je blote voeten in de modder, en hierna rollen in de modder. Het was erg leuk! De volgende dag hebben we selfies geschilderd, en de dag erna heb ik toekomst geschreven. Het weekend was natuurlijk weer veel te snel voorbij, zoals eigenlijk elk jaar. Maar zoals we altijd zeggen, tot volgend jaar! En volgend jaar zijn we er allemaal bij, want dan is ons vijftiende jaar!

Het laatste maandje is nu ook echt aangebroken, en we hebben er natuurlijk helemaal geen zin in! Over 5 weken weer in Nederland, kamer zoeken en weer aan studeren. Ik zie er als een berg tegenop, maar voor nu, even lekker genieten van het lekkere weer!

En dit smsje van mijn Amerikaanse vriendin hier kan ik jullie natuurlijk niet onthouden!

Kusjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten